Treeswing

Online Training ‘Vind jouw ideale baan’

YES!
Jij wilt ook die ideale baan! Je voelt dat er veel meer in jou zit dan dat er in je huidige baan uitkomt. Je wil voldoening ervaren en energie krijgen van je werk. Je wil een baan waar je je talenten en kwaliteiten in kwijt kunt. Ik snap je!
Maar pfff, je hebt geen idee waar je moet beginnen. Elke keer als je naar vacatures gaat zoeken, kom je uit bij hetzelfde.

In 8 stappen laat ik je zien hoe je uit dat patroon komt. Download nu het e-book en je kunt direct aan de slag!

Je voelt dat er zo veel potentie in je zit en toch komt het er niet uit

Je wil plezier en voldoening ervaren in je werk, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen om die ideale baan te vinden.

Tijdens je studie deed je alles keurig volgens het boekje: Je haalde prima cijfers, had een bijbaan en deed er nog van alles naast op je studie- studenten- en/of sportvereniging, zoals commissies of een bestuursjaar. Alles om dat mooie CV te bouwen.

Je studeerde af en dacht: Nu gaat het dan eindelijk starten: Mijn carrière! Je kwam van een koude kermis thuis.

Een systeemplafond, matige koffie, eindeloze meetings en een baas die zelf ook niet weet waar die mee bezig is: Het komt je allemaal veel te bekend voor.

Comfortabel is het wel: Een fijn salaris, dat je niet zomaar wil opgeven (en dat hoeft ook niet!). Enthousiasme over je werk voel je niet of nauwelijks.

Regelmatig denk je: Is dit nu waar ik al die jaren voor heb gestudeerd? Is dit wat ik de rest van mijn leven ga doen? Of als je kinderen hebt, vraag je je wel eens af of dit werk het waard is om niet bij hen te zijn. Maarja, die hypotheek moet toch ergens van betaald worden.

 

 

Janneke Vissers

Je wil plezier en voldoening ervaren in je werk, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen om die ideale baan te vinden.

Tijdens je studie deed je alles keurig volgens het boekje: Je haalde prima cijfers, had een bijbaan en deed er nog van alles naast op je studie- studenten- en/of sportvereniging, zoals commissies of een bestuursjaar. Alles om dat mooie CV te bouwen.

Je studeerde af en dacht: Nu gaat het dan eindelijk starten: Mijn carrière! Je kwam van een koude kermis thuis.

Een systeemplafond, matige koffie, eindeloze meetings en een baas die zelf ook niet weet waar die mee bezig is: Het komt je allemaal veel te bekend voor.

Comfortabel is het wel: Een fijn salaris, dat je niet zomaar wil opgeven (en dat hoeft ook niet!). Enthousiasme over je werk voel je niet of nauwelijks.

Regelmatig denk je: Is dit nu waar ik al die jaren voor heb gestudeerd? Is dit wat ik de rest van mijn leven ga doen? Of als je kinderen hebt, vraag je je wel eens af of dit werk het waard is om niet bij hen te zijn. Maarja, die hypotheek moet toch ergens van betaald worden.

Zoek je naar het juiste moment? Dat is NU!

Je stelt de zoektocht naar je ideale baan steeds uit. Want je wilde eerst een huis kopen, die reis maken, of voor een kindje gaan. Maar dat ontevreden gevoel blijft. Ondertussen kruipen de jaren voorbij en heb je nog steeds geen actie ondernomen.

Omdat je met dit gevoel rond blijft lopen, zijn deze stressklachten je niet vreemd*:

9

Een uitgeput gevoel

9

Onrustig slapen

9

Prikkelbaar zijn (snel boos en/of geïrriteerd)

9

Gemakkelijk huilen

9

Piekeren en/of een gejaagd gevoel.

Je weet dat het mis kan gaan als je zo doorgaat. Je wil op zoek naar werk waar je je als een vis in het water voelt.

*Als je je zorgen maakt over je gezondheid, raadpleeg dan je huisarts. Dit programma is geen behandeling voor een burn-out of overspannenheid. Wel kan het je helpen (als je daarnaast een andere behandeling krijgt) om een baan te vinden die wél bij je past.

Wie is Janneke

Zoek je naar het juiste moment? Dat is NU!

Je stelt de zoektocht naar je ideale baan steeds uit. Want je wilde eerst een huis kopen, die reis maken, of voor een kindje gaan. Maar dat ontevreden gevoel blijft. Ondertussen kruipen de jaren voorbij en heb je nog steeds geen actie ondernomen.

Omdat je met dit gevoel rond blijft lopen, zijn deze stressklachten je niet vreemd*:

9

Een uitgeput gevoel

9

Onrustig slapen

9

Prikkelbaar zijn (snel boos en/of geïrriteerd)

9

Gemakkelijk huilen

9

Piekeren en/of een gejaagd gevoel.

Je weet dat het mis kan gaan als je zo doorgaat. Je wil op zoek naar werk waar je je als een vis in het water voelt.

*Als je je zorgen maakt over je gezondheid, raadpleeg dan je huisarts. Dit programma is geen behandeling voor een burn-out of overspannenheid. Wel kan het je helpen (als je daarnaast een andere behandeling krijgt) om een baan te vinden die wél bij je past.

Wil je met mij samenwerken? Dit kan je verwachten:

9

Aan het einde van de training weet jij precies wat voor baan bij jou past qua talenten, vaardigheden en wat jou voldoening geeft.

9

Je leert welke stappen je kunt nemen om die ideale baan te krijgen.

9

Een liefdevolle schop onder je kont, zodat je stopt met uitstellen en in de actiestand gaat.

Wat krijg je:

9

6 maanden toegang tot de online leeromgeving.

9

De training bestaat uit 9 modules die je in je eigen tempo kunt volgen. De modules bevatten video’s, oefeningen en vragen om de roadmap naar jouw ideale baan helder te krijgen.

9

Vragen stellen via Whatsapp.

9

Persoonlijke feedback op jouw CV.

Van burn-out naar werk met voldoening

Het was voorjaar van 2015 en ik fietste na mijn lange werkdag als IT consultant bij een grote bank in Eindhoven door het Haagse bos naar huis. Ik kon alleen maar huilen. Ik vond mijn baan verschrikkelijk. En de volgende dag moest ik weer: Eindeloze excelsheets invullen. Had ik hier nou voor gestudeerd? Al die jaren aan CV building gedaan? Ik wist het echt niet meer. Ik voelde me mislukt.

Mijn naam is Janneke Vissers en mijn zoektocht naar mijn ideale baan was een hele reis. Inmiddels heb ik mijn ideale baan gevonden (als HR Adviseur voor bedrijven binnen het MKB), als teamcoach en als ondernemer. 

Ik kreeg zo vaak de vraag om mensen te helpen met hun CV en te coachen over hun volgende stap in hun carrière, dat ik deze kennis en ervaring met veel liefde in een training voor jou heb samengebracht. 

Verder heb ik:

=

Achtergrond in de psychologie (en bedrijfskunde) zodat ik je kan helpen écht actie te ondernemen.

=

+7 Jaar ervaring als intercedent, recruiter en in HR (waarbij ik verantwoordelijk was voor recruitment).

=

+ 300 Gesprekken gevoerd met sollicitanten, waardoor ik goed weet waar organisaties naar kijken tijdens een sollicitatie.

=

Zelf +100 sollicitaties verstuurd.

“Tot de dag van vandaag geen seconde spijt dat ik dit traject ben begonnen. Janneke heeft mij erg goed begeleid in de afgelopen periode. De opdrachten waren erg duidelijk en sloten goed op elkaar aan. Ze gaven mij veel nieuwe inzichten waar ik nog steeds erg veel aan heb. Janneke luistert erg goed en kan zich goed inleven in de persoon tegenover haar. Erg blij en dankbaar voor alle energie en tijd die zij in mij heeft gestoken om mij goed te kunnen coachen. Aanrader!”

Lisanne Neumann

Projectmanager bij Shoot My Food

Deze training is niet geschikt voor jou als:

N

Je jouw eigen ontwikkeling niet als prioriteit ziet

N

Je niet bereid bent om in jezelf investeren (qua geld én tijd).

N

Je liever in de klaagmodus blijft hangen en/of het wel prima vindt zo.

N

Je de verantwoordelijkheid voor jouw carrière (en dus je leven) liever bij iemand anders legt.

Prijs:  € 149,- 

Deze training is niet geschikt voor jou als:

N

Je jouw eigen ontwikkeling niet als prioriteit ziet

N

Je niet bereid bent om in jezelf investeren (qua geld én tijd).

N

Je liever in de klaagmodus blijft hangen en/of het wel prima vindt zo.

N

Je de verantwoordelijkheid voor jouw carrière (en dus je leven) liever bij iemand anders legt.

Prijs:  € 149,- 

Strategiegesprek

Veelgestelde vragen over de training:

Hoelang heb ik toegang?

Je krijgt 6 maanden toegang tot de online academy en in die tijd kan je mij ook via Whatsapp vragen stellen.

Hoe werkt de training? Hoe ga ik leren?

De training bestaat uit 9 modules. De modules bestaan uit video’s, werkboekopdrachten, visualisaties en meditaties. Je loopt deze video’s zelfstandig door, maar je kan mijn hulp inroepen via Whatsapp als je vragen hebt.

Hoeveel tijd ben ik er mee kwijt?

Iedereen leert natuurlijk in zijn eigen tempo en jij kan dus ook zelf bepalen hoeveel tijd je er wekelijks aan wil besteden. Wil je echter in 9 weken de hele training doorlopen, raad ik je aan om ongeveer 3 uur per week te reserveren om de online training te doen.

Zit er begeleiding bij?

Ja, je kan inhoudelijke vragen over de training stellen via Whatsapp en ook als je ergens niet uitkomt kan je mij via die weg bereiken. De training zelf doorloop je verder zelfstandig.

Wat als ik niet tevreden ben?

Als je niet tevreden bent over de training, stuur dan binnen 7 kalenderdagen een mail naar j.vissers@treeswing.nl. Je krijgt dan je geld terug. Als de 7 dagen verstreken zijn, stuur dan ook een mail en dan kijken we samen wat de beste oplossing is voor jouw klacht.